Post by sarafacaco on Feb 16, 2022 18:24:15 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Driving School : Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Driving School : Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای امتیاز نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Car Driving School : Car Games 2022 version ▞▞▞
من فکر می کنم که این یک بازی شگفت انگیز است و من را برای بزرگتر شدن آماده می کند. من واقعا فکر می کنم شما باید این بازی را دریافت کنید.
بدون گرافیک تقلبی و بازی خیلی خیلی بد
خوبه ولی نیاز به بهبود داره
این بازی بیشتر سبک رانندگی و راهنمایی رو نشون میده اما مقدار سرعت بازی هم کمه اگه میشه درست شه
من نمی توانم آن را باور کنم، این بسیار جالب و بسیار هیجان انگیز است و من تقریباً گوشی خود را در cr می اندازم خیلی جالب است رفیق من 5 ستاره می دهم من یک ستاره در فضای بیرونی می گیرم فقط شوخی می کنم هاها من آن را دوست دارم لطفاً 5 ستاره بدهید چون خیلی باحاله
تبلیغات بسیار زیادی در این بازی وجود دارد
خیلی خوبه عالیه🥳🥳🥳🥳🥳
بازی مناسبی است
این بازی خیلی خوب برای رانندگی خوب است
این بازی به من کمک کرد تا تجربه خود را در رانندگی اضافه کنم زیرا با بازی همیشه می روم و با خودم تمرین می کنم 🚗
Car Driving Simulator - برنامهها در Google Play
به نظر من عالیه
تبلیغات بزرگراه بسیار زیاد است
بازی خوب و گرافیک خوب اما سطوح زیادی از این بازی نیست
۱/۱/۱/۱/۱/۱/۱/۱/۱/۱/۱/۱/۱
کیرم تو هریکی این بازی رو ساخته کیر توهرکی نصبش کرد همش دردغه عکسا کجا بازی فرق زمینو اسمان اصلن نصب نکنین اشتباه میکنید ماشینو میخوام دندش کنم نمیشه😤😤😤😤
چرا گرافیک قدیمی است. باور نکردنی
Gardenscapes Casual xycm
این بسیار سرگرم کننده است و سطوح بسیار زیادی برای انجام آن وجود دارد، بنابراین هرگز به تخته نخواهید رسید
دانلود Car Driving School Simulator 3.5.1 – بازی شبیه سازی ...
این بازی کنترل هایش خیلی مزخرف است و همه بازی خیلی مزخرف و مزخرف است توسعه دهندگان به هزینه ها و تمرکز بیشتری نیاز دارند تا اشتباهاتشان را پیدا کنند من یک ستاره می دهم چون ماشین هایش باحال است👓 اما همه بازی آشغال بود
این بازی بسیار جالب است و این بازی پلتفرمر بسیار زیباست
کیفیت بازی خود را ارتقا دهید
Dj gulshan jaipur چلان من ویدیوهای من را لایک کنید اکنون مشترک شوید
بهترین بازی برای تست رانندگی ماشین ما من عاشق این بازی هستم
بازی به دو صورت آفلاین و آنلاین در گوشی های اندروید بالای 5 اجرا میشود و این بازی حدود 10 میلیون نصب فعال رو در گوگل پلی بر خود به ثبت رسانده
گرافیک واقعا بد از این بازی احمقانه متنفر است
این بازی فقط با کیفیت 50 مگاپیکسل است و فقط یک بازی کوچک خسته کننده اما خوب است
سلام من پارسا جعفری هستم این بازی عالییییی است اما اگر سازندش بهش برا آزاد را اضافه کند خیلی عالییی تر می شود تازه بچه ها به هیچ بازی و نه برنامه ای فش ندید چون کار آسانی نیست در ضم شماره من هست در واتساپ ۹۰۱۲۱۵۸۴۷۶ به این شماره. تماس خدا نگهدار 🌹♥️💓💖💝💟
ببخشید من اصلا از بازی خوشم نیومد...من نمیتونم تستی در یک بازی ویدیویی انجام بدم...نظر من اینه که این نوع بازی ها باید در یک جاده طولانی باشند نه در یک شهر...دید باید واضح باشد و وقتی داخل ماشین هستید بهتر است...من موافقم که در سیگنال STOP باید بایستید اما من نمی توانم هر بار که این نوع سیگنال وجود دارد توقف کنم...اگر ماشین در مسیر مستقیم حرکت کند بسیار عالی خواهد بود. جاده ... با تونل یا چیزی شبیه به این ...
خوب
من این بازی را دوست دارم اما باید سریع دانلود کنم
سلام
این بازی بسیار سرگرم کننده است اما تبلیغات بسیار زیادی دارد و حالت رایگان اما جالبی دارد 👍🏼
تاحالا این بازی رو نکرده بودم ازنظرمن بازی قشنگی
بازی بد نیست خوبم نیست
این بهترین زمان برای بازی کردن در آن است و این بازی پر زرق و برق نیست، من آن را دوست دارم، فکر می کنم این بهترین بازی برای بازی در این زمان از سال است، از شما برای بیرون آوردن این بازی خنده دارترین بازی جهان است.
Car Driving School : Car Games Aventură lzv
این واقعا خوب است 👍 👏 👌 اما می توانید بهتر اضافه کنید 😉 🚗 🚘
Car Driving School : Car Games Pustolovske igre grvc
لذت بردن از آن و یادگیری بسیار
Car Driving School : Car Games Περιπέτεια vfhq
ای وای چقدر خوبه
بازی شگفت انگیز است اما تبلیغات مورد نیاز نیست
به نظر من یک بازی عالی است اما نمی خواهد نصب شود
Car Driving School : Car Games Petualangan msif
فکر کنم خوب باشه من الان نصب نکردم بچه ها خوبه؟؟؟🤫
بازيخوبيهستزيادهمبدنيستآدموسرگرمميکنه