Post by sarafacaco on Feb 16, 2022 18:12:06 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Little Commander - WWII TD 2022 version ▞▞▞
Není špatné
Úžasná hra. Skvělé pro YouTube.
skvělý způsob, jak trávit čas
mám to velmi rád
Dobrý
UNO!™ Kaarten seu
OK
Jusr celkově skvělá hra.
Hru milujte, ale nedává dostatek bodů za vylepšení, abyste se mohli prosadit. Může odinstalovat.
Tuto hru doporučuji všem uživatelům Tower Defense
小さな司令官 - 第二次世界大戦 頭脳系 gho
Pak se z toho stane hromada peněz, protože je nemožné porazit, aniž byste utratili $$$$.... Aktualizace: po zanechání semi-negativní zpětné vazby se hra magicky resetuje a vrátí mě z úrovně 14 na úroveň 1. Nyní odinstaluji.
Burácení,,, sbohem...
Fachá jak má
Je to zábava, ale multiplayer??
Opravdu zábavná hra, ale při každém spuštění aplikace začínáte jako nová.
Byla to opravdu skvělá hra, ale všechny mé body za vylepšení byly pryč a teď nemůžu hrát ani 1 kolo.
zpočátku dobré, ale když jsem hru ukončil a hrál jsem ji příště, moje předchozí hra nebyla uložena, zkusil jsem to několikrát, ale stejný výsledek, takže jsem to odinstaloval, škoda, protože mi to přišlo uklidňující, každopádně díky
Jako neuložení.
Snadno
Dobře dobře
5 hvězdiček, protože tato hra je zábavná
Neukládá pokrok a musí začínat vždy od nuly?
Velmi super a strategie a boj
Dobrá hra
Hezká hra
Na mém telefonu to nejde otevřít! :/
Je to dobrý akorát ty pts
Základní koncept
Ayyyyytttt
Malý velitel
Super 👌
Super hra, která prostě rockuje
Hrozně mě to baví a mam to na tabletu i na telefonu,a je to moje nejoblíbeněhší hra a dávám 5 hvědiček
Sranda
Hra
Je to pěkná hra, ale zasekl jsem se na úrovni 13. Vyzkoušel jsem mnoho strategií, ale nemohu ji dokončit kvůli nedostatku upgradů kvůli vysoké ceně bodů. K upgradu veškerého vybavení potřebuje mít mnoho bodů a je těžké získat body.
Je to skvělé, ale vylepšete nebo přidejte vylepšení
Ta nej hra na světě
Potřebuje konkrétnější definice o hře a jednodušší způsob, jak ji postavit, protože děti mají těžké vědět, jak ji hrát.
je to dobré, ale je těžké sbírat body
Little Commander - WWII TD Strategi pivw
Tato malá hra se mi opravdu moc líbila, kromě toho, že byla totální bateriová prase, dokud....Po chvíli hraní a získávání xp na vylepšení všeho se všechny mé věže vrátily na počáteční úrovně xp. Jedna hvězdička do vyřešení.
poradi nekdo uz delsi dobu mam tuhle hru dohranou vsechny lvl na 3 hvezdy ale po posledni aktualizaci nemuzu hrat ty novy lvl
Hrál jsem tuto hru dříve, ale nyní je aktualizovaná Možná to bude lepší než předtím
Doporočuji stahovat
Je to zábavná malá hra, jen neztrácejte peníze za upgradovací body, protože prostě zmizí. Hrál jsem tuto hru několik měsíců, koupil si nějaké upgradovací body, většinu všeho jsem vyčerpal a bum všechny upgradovací body najednou zmizely. Skvělá hra, dokud se tak nestalo.
Little Commander - WWII TD Strategie bbz