Post by sarafacaco on Feb 16, 2022 18:27:19 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povoliť stav VIP ▞▞▞
▞▞▞ Castle Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Blocky Moto Racing - motorcycle rider Racerspil sem
Táto hlúpa hra hackla moju hru alebo bola odpočúvaná, keď som klepol na môj úspech z iných hier, má tento hrad fusion mal úspech z mojich iných hier
Hra vám do tváre nevnucuje mikrotransakcie, nie sú tam žiadne reklamy, ak ich nechcete, a tempo je slušné. Pre nečinného klikača to nie je zlé. Ale vzhľadom na to, že nie je navrhnutý tak, aby od vás nútil hrať peniaze, rozhodne stojí za 5 hviezdičiek. Fantastická práca vývojárov!
Nie veľmi pútavá hra. Spájanie veží bola na chvíľu zábava, kým som nezistil, že bez ohľadu na to, kam som vežu ťahal, väčšinu času sa stále dokázalo spojiť s vhodnou.
Rozhodol som sa skontrolovať túto hru, pretože reklama bola skvelá a NIE mrzutá, nakoniec sa táto nečinná hra vydarila, zábavné, návykové, skvelé postavy a skvelé animácie a vývoj, naozaj odporúčame!
Skvelá hra, možno len trochu zjednodušiť získavanie vybavenia pre vašich hrdinov
Trochu špinavé peniaze
Áno, táto hra bola stiahnutá do môjho telefónu bez môjho súhlasu a okamžite zmazaná
Dobre. Ale opakujúce sa
Najlepšia zlučovacia hra všetkých čias. Táto hra mala do toho vložený čas. Schopnosť vidieť, že keď zlúčite zbrane, vidím, že upgrade mi prináša radosť. Toto nie je nič ako tie ostatné mobilné hry, kde sa ponáhľajú a plnia reklamami. Táto hra má dokonca možnosť povoliť alebo zakázať reklamy ZADARMO. Táto hra je svetlom v temnej priepasti, v ktorej sa vytvorili ďalšie mobilné hry. 10/10
Nemôžem stiahnuť svoje dáta a bol som vyťažený zo všetkého, ale stále som to hral
nie som si príliš istý, čo si mám myslieť o pokroku – prebudujem približne 50 a všetko, čo musím urobiť, je prestavovať znova a znova. v krčme mám poslednú kategóriu upgradov na nákup a bude mi to trvať 2 mesiace, kým získam dostatok duší. Zdá sa to trochu príliš dlhé 71 duší/minúta sa zdá byť v tejto fáze tak vysoká, ako stojí za to
Toto je skvelá hra, pretože v prvom rade vám nevnucuje reklamy ako iné hry a po druhé, vždy máte chuť zdvihnúť telefón a pokúsiť sa získať ďalšiu vežu, ktorá je tiež absolútne skvelým žrútom času!
Skvelá hra, nie je to úplne „iná nečinná hra“, má niečo navyše, vďaka čomu sa oplatí hrať namiesto zvyšku... OKREM grafiky potrebuje trochu upgradu. To je jediný problém inak pozitívnej správy
Je to zábava
😡 Nie je to zvykom 😠priraďovanie
Hra je veľmi suchá a nevýrazná bez hĺbky alebo stratégie. Animácie sú veľmi solídne a grafika je pekná. Progresia sa úplne zastaví, vďaka čomu sa hra veľmi opakuje. Nedáva hráčovi žiadny pocit rastu ani mu nedáva pocit, že napreduje.
Zábavná hra. Chýba stimulačná progresia. Aktívne hrám asi 8 hodín. V tomto bode hra uviazla.
Plusy: Je to veľmi dobrá nečinná hra s návykovou jednoduchou mechanikou. 3D umenie je dobre urobené, najmä pre zlučovacie vežičky! Má tiež pekný priebeh hry, s prestížnym systémom. Veľa príležitostí na voľné drahokamy. Nevýhody: príliš málo herných fáz dáva pocit, že niečo chýba. Žiadna skutočná hrozba od nepriateľov, poškodenie je estetické. 2D umenie postáv sa nezdá byť vhodné. Hrdinovia sa zdajú byť nemiestne a vôbec nesúvisia s hlavnou hrou, jedinými výhodami questov sú malé kúsky alebo drahokamy.
Po tak dlhom vymazaní to začalo byť nudné, pretože sa nehralo niekoľko týždňov
Castle Fusion Idle Clicker სხვადასხვა zwel
Prečo sú postavy deti?
Nemá zmysel hrať.
Naozaj dojem! Očakáva sa, že to bude ďalšia nečinná hra zamorená reklamami, ale jedinou reklamou je voliteľný banner, ktorý vám dá impulz! Hrateľnosť je dobrá, nepôsobí nudne, keďže stále odomykáte nové veci.
<\>
Strašné nesťahovať
Castle Fusion Idle Clicker የተለመደ stf
Našla sa chyba. Keď hru zavriete, vaše krížniky a veci v orkskom meste už nestrieľajú, čím STRATE príjem! Nahnevalo ma to, pretože boli mojím hlavným zdrojom útržkov
Dlhodobé zlyhanie. Prestížne veľakrát. Zatiaľ sa nič nemení. Vyliahli sa draci a...... nič. Zdá sa, že to nemá koniec ani bod. Tie isté 4 obrazovky znova a znova, a keď máte takmer neobmedzené množstvo mincí, jednoducho si kúpite cestu k ďalšej prestíži. Tiež, sprisahajte dieru, ak zakaždým, keď prestíž "zničíte" svet a všetkých jeho obyvateľov, ako presne sú tam noví škriatkovia na útok? Nie som si istý, či hru v tomto bode ponechám.
Zaujímavá hra. Skontrolovať to
Cannon Fusion dokáže viac ako väčšina nečinných hier. Nielenže stanovuje dej, ktorý môžu hráči sledovať a sledovať, ako sa vyvíja, ale diverzifikuje funkcie, aby oddialil prípadný a pozoruhodne bežný nástup nudy z dlhodobého vystavenia sa opakovaniu, čo často vedie k prípadnému vymazaniu aplikácie. Táto hra si rozhodne zaslúži 5-hviezdičkové hodnotenie. Bohužiaľ, nemôžem písať toľko, koľko by som chcel. Takže hovorím, túto úžasnú hru MUSÍTE vyskúšať!
Krásna hra. Jednoduchá hrateľnosť. Pekná a dobrá mechanika. Pekne optimalizované. Uspokojivý pocit progresie. Nie rušivé reklamy. Dobrá odmena z reklám. Nie otravné bannerové reklamy. Zoznam môže pokračovať ďalej a ďalej. Jednoducho krásna hra! Ďakujeme, že ho poskytujete bezplatne s reklamami.
To ma prinútilo odinštalovať väčšinu mojich hier. A potom sa to prestalo sťahovať a potom povedal, že potrebujem odinštalovať ešte viac hier.😠😡😠😡😠😡😠😡😠👿👿👿👿👿👿👿👿
Túto hru absolútne milujem. Grafika je úžasná, obzvlášť sa mi páči grafika rotujúceho kanóna. Páči sa mi tiež, že množstvo nepriateľov sa mení podľa toho, aké máte zbrane, takže nikdy nie ste v nebezpečenstve, ale vždy sa cítite silní.
Castle Fusion Idle Clicker Casual tyvz
Hodnosť 161, všetkých 15 úspechov, všetkých 7 drakov, hodnosť 10 bar, prestíž 15-krát, žiadne ďalšie vylepšenia. Teraz čo? Naozaj sa mi to páči, pridajte ďalšie.
Ja 💜 tvoja hra. Mám len návrh, pridáte, prosím, možnosť zmeniť farby veží a ponechať prvé veže spawnované? Chcel by som mať zlatú pevnosť s fialovými vežami. Prosím, aspoň to zvážte. Vďaka!
Je to dobré, ale je to rovnaké ako v iných podobných hrách
Jeden z najlepších nečinných clickerov, aké som kedy hral. Dôvod, prečo si myslím, že je najlepší, je: Pekná grafika, dobrá miera fúzie, nečinný príjem, ktorý vám pomôže postupovať oveľa rýchlejšie, má SKUTOČNÚ PRÍBEHOVOU LÍNIU s určitým koncom po prestíži 10 a konečným skutočným koncom po dokončení krčmy. (Neupgradoval som ho úplne, pretože by to zabralo oveľa viac času, ako mi to trvalo prestíž 10 lvl (približne 10 - 20 dní). Našiel som tiež chybu, v ktorej môžete nekonečne otáčať kolesom pre drahokamy. Potrebuje automatickú fúziu. Vďaka Shark
Veľmi zábavné, ak sa ma pýtate
Tak pomaly. Zameriavacia hra, ktorá zaostáva.? Toľko potenciálu, ale práve teraz.
Je to vírus, po jeho odinštalovaní sa v mojej RAM stále zobrazuje nepretržitý chod, spotrebúva 200 MB pamäte RAM a spomaľuje moje zariadenie
Bolo to v poriadku. Malá košeľa
Castle Fusion Idle Clicker 休閒 tgxj
Nečakal som veľa, ale v tejto hre je smiešne ľahké stratiť veľa času. Je veľmi uspokojujúce neustále inovovať, navyše namiesto toho, aby vás napádali bannerovými reklamami, ponúkajú vám možnosť a dokonca vám dajú bonus, ak ich otočíte. na! Edit: V skutočnosti to má tiež zápletku! A jeden zaujímavý!