Post by sarafacaco on Feb 16, 2022 18:36:21 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bob\u0027s World - Jungle Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bob\u0027s World - Jungle Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ باز کردن قفل منبع ▞▞▞
▞▞▞ Bob\u0027s World - Jungle Adventure 2022 version ▞▞▞
Bob's World - Jungle Adventure ایڈونچر guz
اسکین/ریپوف بی معنی ماریو، با گرافیک و سطوح بدتر. حتی من را در مورد تبلیغاتی که به معنای واقعی کلمه فقط از فیلم ماریو استفاده می کنند شروع نکنید، زیرا آنها می دانند که می خواهند چه کاری انجام دهند (و چقدر شکست می خورند). این در حال پاره شدن است
بعد از لول 28 کار نمیکنه....سطح 29 فقط بد است...یعنی از روی تونل نمیپره خیلی بالاست یا نمیدونم چیه! فقط هر چیزی... من می خواهم در اسرع وقت درست شود زیرا من عاشق بازی کردن این بازی هستم ... امیدوارم بچه ها آن را برطرف کنید
این بازی سرگرم کننده است، اما در سطح 23 برای پرش در 200 متر بسیار طولانی است، فکر می کنم واقعاً سخت است این یک اشکال است
بلزردواس طریشاخخ
بددددد
خیلی بازی خوبی هستش ولی مرحله ۶۹ خیلییییی سخته بخوایی همین سه تا ستاره دادم
سه مشکل در سطح 29 من نمی توانم گل سوم را پشت سر بگذارم زیرا خیلی بالا است و هیچ راهی وجود ندارد که باب بتواند بدون مراحل دیگر بپرد و این بد است، من باید این برنامه را حذف کنم.
من عاشق این بازی هستم اما بعد از آخرین آپدیت هیچ آهنگی از این بازی نمی آید... در حین بازی خیلی خسته کننده به نظر می رسد. لطفاً نگاهی بیندازید و کاری در مورد آن انجام دهید.
مرا به یاد برادران ماریو می اندازد که همیشه دوستش داشته ام. اضافه ها آزاردهنده هستند. اما در غیر این صورت بازی باحال است. و بسیار اعتیاد آور!
گذر از سطح 96 بسیار سخت است، نمی دانم چرا وقتم را با این بازی تلف کردم اگر حتی نمی توانم از سطح 96 عبور کنم. چه کسی با سطح 96 مشکل دارد
عالی است این بازی من را به یاد بازی قدیمی ماریو می اندازد آیا می بینید که شاهزاده خانم هنوز بازی اصلی را دارد و من فقط آن را دوست دارم.
بازی خوبی است اما در سطوح مختلف مشکل دارم. وقتی وسط بازی بدون هیچ دلیلی میمیرد، باید دوباره کل سطح را تکرار کنم. این باگ باید تعمیر شود، آزاردهنده است.
بازی چند روز اول جالب بود، سپس هر 30 ثانیه یک تبلیغ در حین بازی قطع می شد، بنابراین آن را حذف کردم. تبلیغات بعد از هر سطح به اندازه کافی بد است. حالا شما حتی نمی توانید بدون قطع بازی بازی کنید.
Kehidupan Guru Memasak: Game Restoran Koki Demam Kasual jyxc
خیلی بد بود اول بازی باز نمیشد چه برسه به بعدش
من این بازی را دوست دارم زیرا Bob get' to grow it فوق العاده است بچه ها بنابراین در عوض من عاشق آن هستم 😇😇😇😇😇😅☺☺☺😅💜💜
بازی عالی. به بسیاری از تبلیغات. حتی پس از خرید بدون تبلیغات در خرید اپلیکیشن، تبلیغات به حدی میرسند که نمیخواهند بازی را انجام دهند.
بازی و گرافیکش عالیه...ولی توسعه دهندگان عزیز...هر لحظه یه تبلیغ هست...چه سطحی رو شروع کنی...تمومش کن یا..میخوای جایزه بگیری😕😕
من نمی توانم سطح 115 را پشت سر بگذارم، یک پرش در آن وجود دارد که به هر قیمتی نمی توان انجام داد. من بارها آن را امتحان کرده ام، لطفاً آن را بررسی کنید و این مشکل را در اسرع وقت حل کنید. هنگامی که عملکرد با پاک کردن اشکالات بهبود یابد، رتبه بندی خود را تغییر خواهم داد
من عاشق این بازی هستم .... 🤩من عاشق این بازی هستم که چگونه بازی معتاد شده است من با این بازی جذب می شوم..😘 من برادر و مادرم ما همه این بازی را انجام می دهیم. از شما برای این بازی بسیار متشکرم 😊😊
چه جوری تبلیغ برنامه رو قطع کنم اعصاب خورد کن هست
سخت بود
باشه خوبه
عالیه
بازی عالی برای بچه من، او واقعا از آن لذت می برد. در ابتدا تبلیغات زیادی وجود داشت، اما اگر تبلیغات خود را خاموش کنید، هیچ یک از آنها وجود ندارد. من واقعا این بازی را برای بچه ها توصیه می کنم!
بدنیست
دانلود اپلیکیشن Dino's World - Running game - Einzeo
من عاشق شخصیت های جدید و سطوح جدید هستم. من اکنون در یک سطح گیر کرده ام زیرا کمی سخت است اما از بازی لذت می برم
خوبه ولی دیرنصب میشه
ضعیف است، بنابراین بازی و گرافیک، بسیار خوب، کنترلها بد است و باعث میشود از خیلی چیزها دور شوید.
Book 1967.
به سطح 9 رسیدم و هر بار که در وسط بازی هستم، شروع به پخش ویدیو می کند یا به فروشگاه برنامه من می رود و سپس وقتی بازی از سر گرفته می شود، می میرم. به هر حال بازی ماریو تقلبی
😗💋💩🇮🇷🇮🇷
😬
من این بازی را امتحان کردم، میدانستم که برای شروع ساختگی است، اما یک مرد اصلی باشید، شما میتوانید یک پلتفرمر بسازید اما حداقل شخصیتهای خود را داشته باشید و من تقریباً مطمئن هستم که این تبلیغات از طرف یک یوتیوب است که انیمیشنهای ماریو مانند Level UP را میسازد. اگر می خواهید مدل شخصیت خود را داشته باشید، حداقل یک تبلیغ Bobs World داشته باشید، نه یک انیمیشن ماریو
این بازی، بازی بچگی های کنه یک مدتی از گوشیم پاک شد حالا که نصب می کنم میگه برنامه را ببند لطفاً درستش کنید ممنونم ازتون
من تمام مراحل را کامل کردهام و وقتی مرحله بعدی را فشار میدهم میگوید به زودی میآید، اکنون سالها گذشته است که آن را حذف کردم cz نمیتوانم مراحلی را که قبلاً بازی کردهام بازی کنم. شما باید آن را ارتقا دهید
خیلی خوبه ولی صدو شستو نوشته یک چند روز دیگه باز می شه ولی من یک چند روز دیگه زدم نشد😌😌
مرحله ۹۶ اصلا نمیشه بازیش کرد هیچ راهی نداره .یعنی چی اخه این هم بازی کن اخرش اینجوری شه